Nieuws

Onze site is vernieuwd. Vertel ons wat u er van vindt. Klik hier om naar het gastenboek te gaan.
Q. Is het zetten van een weave schadelijk voor je haar of hoofdhuid?

A. Nee het zetten van een weave wordt gedaan met behulp van niet schadelijke latex, naald en draad, en is dus volledig veilig voor hoodf en haar.


Q.Hoe lang moet mijn haar zijn voor haarverlenging?

A.Je haar moet minimaal 7 tot 10 cm zijn om een mooi natuurlijk eind resultaat te krijgen.


Q.Kan ik de haren verven?

A.Synthetische haar kun je niet verven. Omdat de synthetische haren de verf niet pakt. Echt haar kun je wel verven alleen niet zwaarder dan 6%


Q.Mijn hoekje laat los?

A.Laat er een hoekje los neem contact met ons op, dan kunnen wij het herstellen. Ga niet zelf experimenteren dan kunnen wij de veiligheid niet garanderen voor jouw haar.


Q.Kan ik de banden er zelf uithalen?

A.Dat is niet mogelijk wij beschikken over de juiste middelen om de banden veilig uit uw haren te verwijderen. Doet u dit zelf is dit geheel voor uw eigen risico en vervalt elke aanspraak op garantie!


Q.Komen jullie ook aan huis?

A.Wij komen aan huis. Wij vragen echter wel een aanbetaling van minimaal ?150,-. Dit bedrag wordt verrekend met het totaal bedrag.


Q.Kan ik met de haren zwemmen/uitgaan/sauna/zee/strand/sporten?

A. Ja. Je kan alles doen met de haren wat je normaal gesproken ook doet met je eigen haar.


Q.Kan ik de haren stylen?

A.Het synthetisch haar kun je NIET stylen. Wel kun je het warm fohnen en kammen om het stijl te krijgen. Het echte haar kan wel gestylt worden.


Q.Ik ga trouwen. Is het mogelijk om eerst een proef make-up en haar opsteken te kunnen krijgen?

A.Ja, dat is mogelijk. Zorg dat je ruim van te voren een afspraak maakt wegens drukte.


Q.Synthetisch haar knoopt toch?

A.Het synthetische haar dat wij gebruiken is niet vergelijkbaar met het haar dat gebruikt wordt voor het invlechten en dat vrij verkrijgbaar is. De haren worden speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik. Dit haar wordt ook gebruikt voor pruiken van hoogwaardig kwaliteit en een lange levensduur. Wij hebben dit zelfde haar in ons assortiment en geven juist daarom 10 jaar kwaliteits garantie.


Q.Mijn synthetische haren voelen erg droog?

A.Door middel van kammen en fohnen krijg je de haren weer lekker zacht en glad. Door van boven naar beneden fohnend en kammend door de haren te gaan, zullen de haren zachter en gladder worden. Doe dit net zolang je het juiste resultaat hebt.


Q.Mijn echte haren vallen in slierten of in punten?

A.Was je haren goed en gebruik cremespoeling. Wij raden je aan shampoo's van ons te gebruiken. Na het wassen, als het opgedroogd is, even fohnen en kammen. Dan zullen de haren weer normaal zijn. Echt haar moet je gewoon goed verzorgen want dat doe je ook met je eigen haar.


Q.Kan ik de haren opsteken?

A.Ja, je kan alles doen met het haar wat je anders ook doet, dus ook opsteken.


Q.Ik heb het haar 2 weken in maar het is toch niks voor mij kan ik mijn geld terug krijgen?

A.Nee. Wij gaan er van uit dat je een weloverwogen besluit neemt wanneer je de haren aanschaft. Wij kunnen helaas geen geld terug geven. Wel mag je de haren houden die bij jouw zijn bevestigd.


Q.Kan ik mijn gebruikte haren inruilen voor extra korting?

A.Nee. Het haar dat wij gebruiken, wordt eenmalig gebruikt wegens hygiene. Zou je zelf tweedehands haar willen hebben? Nieuwe klanten kopen nieuw haar bij ons en geen 2ehands haar. Doorom nemen wij geen haar aan voor hergebruik.


Q.Hebben jullie ook werk voor mij?

A.Stuur een sollicitatie brief en omschrijf jezelf en waarom je bij ons wil komen werken. Wij zullen dan contact met je opnemen.


Q.Ik wil alleen maar de weave's hebben kan ik die ook bij jullie kopen?

A.Doorvoor hebben wij een webshop. Daar kun je alles vinden wat met haren, sieraden en kappersproducten te maken heeft. Surf naar www.beautyhairweavewebshop.nl en neem eens een kijkje in de shop.

QuickStart Webdesign
© 2009-2012
Valid HTML 4.01 Transitional
Mozilla FireFox Google Chrome Opera Internet Explorer